زعفران به عنوان پادشاه ادویه های جهان دارای ارزش های غذایی و ترکیبات خاص خود می باشد. از جمله ترکیبات مغذی موجود در زعفران می توان به این موارد اشاره کرد: آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی، پتاسیم و سدیم.
زعفران همچنین مقادیر زیادی از ویتامین ها شامل ریبوفلاوین، تیامین، B6، فولات و اسید آسکوربیک را دارا می باشد.
ترکیبات موجود در کلاله های قرمز رنگ زعفران شامل کروسین و پیکروکروسین به علت دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی موجب شده زعفران در درمان تومورهای سرطانی موثر باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.